Sanne confronteert Timothy gaat hij op haar stemmen?

Sanne confronteert Timothy gaat hij op haar stemmen?

De bewoners hebben het de afgelopen dagen heel veel over de aankomende stemronde gehad. Timothy roept al dagen dat hij zijn drie stemmen aan Sanne zal geven. Ook Sanne heeft dit in de wandelgangen gehoord en wil dit nu wel eens van Timothy zelf horen. Dit heb jij weer helemaal fout gehoord stelt Timothy haar gerust. Ik zal niet op jou stemmen, dat vind ik een nutteloze stem benadrukt hij. Toch waarschuwt hij Sanne dat hij vermoedt dat ze wel van anderen stemmen kan verwachten. Hij vindt dat Sanne nog veel kan leren van Utopia 2 en geeft haar wat goede tips mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *