Manon, Brenda, Brandon, Jessie en Jeffry hebben een zware nacht achter de rug

Manon, Brenda, Brandon, Jessie en Jeffry hebben een zware nacht achter de rug

Manon, Brenda, Brandon, Jessie en Jeffry hebben afgelopen nacht hun huisje uitgestuurd omdat John en Mike een paar nachten in het huisje willen slapen. Ze zijn vannacht daarom letterlijk dakloos geweest. Echt een K * T nacht gehad zegt Manon wanneer Hiske langsloopt. In principe vindt Manon het niet erg dat de mannen in het huisje slapen, maar ze vertelt dat ze ook haar deken was vergeten. Je kan niet echt nee zeggen, want zij hebben hem gemaakt en zij hebben ook hun slaap nodig gaat ze verder. Dat is waar reageert Hiske. Hopen dat hun huisje snel af is benadrukt ze. Manon klaagt vervolgens verder over de kou en daar weet Hiske, die buiten in een hangmat slaapt, natuurlijk alles vanaf. Er moet gewoon voor iedereen een oplossing zijn, klaar zegt ze tegen haar. Hiske geeft aan dat ze het van beide kanten begrijpt maar dat het niet zo kan zijn dat iedereen zomaar uit z’n huisje kan worden gezet. Het wordt koud, dus iedereen moet gewoon een plek hebben eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *