Timothy en Joaquin hopen dat de Dalai Lama naar Utopia 2 komt

Timothy en Joaquin hopen dat de Dalai Lama naar Utopia 2 komt

Sinds een korte tijd hebben Joaquin en Timothy een Mongoolse tent. Ze hebben dit geregeld via Ylma en die staat weer aan de poorten van Utopia 2. Ze rijdt met haar bedrijfswagen het terrein op en opent haar deuren. De tapijten voor de tent zijn gearriveerd. Het tweetal is blij om Ylma weer te zien en vertellen haar hoe blij ze zijn met hun tent. Iedereen die binnenkomt zegt, wat een warmte en wat een gezelligheid vertelt hij aan de bezoekster. Ook Joaquin wil haar vertellen wat hen is overkomen. Er was een sjamaan langsgekomen. Dat heeft Christel geregeld. Ylma is blij dat het de mannen goed bevalt en voegt toe aan het verhaal van Joaquin dat de Dalai Lama in Nederland is gearriveerd. Misschien is het leuk als ze hem uitnodigen. Ja we hebben Schooltopia. We hadden al twee mannen gehad die vertelden over alcohol en drugsgebruik, een boswachter reageert Timothy. Hij is van mening dat de Dalai Lama een bijzondere toevoeging zou zijn voor hun Schooltopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *