De ruzie met Mike gaat bij Jessie niet in de koude kleren zitten

De ruzie met Mike gaat bij Jessie niet in de koude kleren zitten

Jessie en Mike zijn begonnen als broer en zus in Utopia 2 maar lijken nu steeds meer van elkaar te vervreemden. Wanneer Manon afgelopen avond een knuffel komt halen bij Jessie vertelt Jessie haar over de woordenwisseling die ze zojuist heeft gehad met Mike. Ik vroeg alleen of ik zijn nieuwe JMJ shirtje mocht zien maar hij zei,  je bent er toch uitgestapt dus dat hoeft niet zegt Jessie tegen Manon. Manon vindt dit een heftige woordenwisseling. Dus ik heb al zijn foto’s van de muur getrokken gaat Jessie verder. Manon hoopt op haar beurt dat ze het niet opgeeft en blijft vragen of hij wil praten. Sorry, maar JMJ is gone gaat Jessie verder. En heeft het er ook met John over gehad en die lijkt de kant van Jessie te kiezen in het geheel. Jessie probeert het van zich af te zetten maar de breuk met Mike doet haar zichtbaar veel pijn. Zullen de twee zich binnenkort weer kunnen herenigen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *