Shelley en Jessie krijgen professionele duikles

Shelley en Jessie krijgen professionele duikles

De bewoners krijgen bezoek van twee duikers. De bijzondere bezoekers gaan namelijk een duik nemen in de Utopia 2 vijver. Eenmaal binnengekomen worden ze ontvangen door Jessie en Shelley. De twee vrouwen uit de mini samenleving krijgen les van de duikers en hebben er veel zin in, dit met dank aan Adriaan. Ook de andere bewoners zijn nieuwsgierig en kijken met plezier toe. Wanneer de duikers klaar zijn geeft Adriaan ze een rondleiding. De dag voor Jessie en Shelley is nu al geslaagd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *