Shelley wil misschien een dubbeldekker bus kopen

Shelley wil misschien een dubbeldekker bus kopen

Shelley is bezig geweest met een verrassing en vertelt daarover tegen Joaquin. Het kan zijn dat er morgen een dubbeldekker binnen komt rijden zegt ze. Dan teken jij zijn vonnis hè reageert Joaquin zichtbaar geschrokken. Shelley ziet op haar beurt het probleem niet zo. Ik kan toch doen alsof dit zijn grootste wens was? antwoordt ze. Joaquin is bang voor het kostenplaatje en denkt dat niet alle bewoners hier begrip voor zullen hebben. We gaan hem niet kopen, alleen maar om te kijken daarin gaat Shelley verder. Hoe denk je dat John en Mike reageren? vraagt Joaquin. Shelley wil de dubbeldekker uiteindelijk misschien kopen maar dat mogen de overige bewoners nog niet weten. Ze is van plan de leverancier van tevoren apart te nemen zodat diegene het ook stilhoudt voor de groep. Joaquin raadt haar aan de leverancier een mail te sturen en deze daarna direct te verwijderen. Want als iemand erachter komt dat jullie interesse hebben om zoiets te kopen, dan is het de laatste dag van Gerrit geweest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *