Adriaan durft te wedden dat Shelley en Gerrit binnenkort weer samen zijn

Adriaan durft te wedden dat Shelley en Gerrit binnenkort weer samen zijn

Vanochtend vroeg maakte Adriaan Shelley wakker om samen te gaan sporten. Shelley heeft moeite met wakker worden en wil nog even in haar bed blijven liggen. De vrouwelijke bewoner hoorde net dat Adriaan met iemand aan het praten was en zij vraagt nu aan hem waar dat over ging. Adriaan geeft eerlijk toe dat hij net over haar aan het praten was. Hij denkt namelijk dat Shelley en Gerrit binnenkort weer bij elkaar komen. De mannelijke bewoner is er zo zeker over dat hij zelfs een weddenschap wil sluiten. Ik weet dat je binnenkort weer een relatie met Gerrit hebt! zegt Adriaan stellig. Of friends with benefits, voegt hij toe. Hij legt uit dat ze allebei weten dat Shelley nu nog aan het tegenstribbelen is, maar dat ze dit niet waarschijnlijk niet lang volhoudt.

Denk jij dat Adriaan gelijk krijgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *