Jessie geeft Adriaan een compliment, ze vindt hem knap zo!

Jessie geeft Adriaan een compliment, ze vindt hem knap zo!

Adriaan komt net onder de douche vandaan. Jessie loopt langs hem en merkt op dat zijn haren nog nat zijn.  Je bent echt knap zo met je haren! roept Jessie.  Adriaan lijkt een beetje verlegen. Ze vertelt dat hij zijn haren los moet laten in plaats van in een knotje te doen. Hij legt uit dat de haren vaak voor zijn gezicht gaan hangen en er daarom vaak voor kiest om zijn haren in een knotje te doen. Ik laat het nog een tijdje groeien, en dan kan ik mijn haren achter mijn oren doen, voegt hij toe.

Vinden jullie Adriaan ook een knapperd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *