Hiske is in een goede bui

Hiske is in een goede bui

IHiske begint haar dag vrolijk. Ze is duidelijk in een goede bui. Ik ben met mijn rechterbeen uit bed gestapt. Ik heb vandaag een leuke dag! roept Hiske vrolijk in de caravan. Adriaan merkt op dat zij in een hele goede bui is en vindt het fijn dat ze zo positief is. Hij complimenteert de vrouwelijke bewoonster hier dan ook over en hierdoor kan Hiske haar dag al helemaal niet meer stuk.  Nadat Hiske de sfeer in de caravan positief beïnvloed heeft, besluit ze ook even naar John toe te lopen. John, goedemorgen! Wat leuk dat jij er ook weer bent! zegt Hikse. Gelukkig kan John hier ook om lachen. Hopelijk heeft Hiske de toon voor vandaag gezet en zullen de rest van de bewoners vandaag ook een vrolijke dag hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *