De bewoners bereiden het event van vanavond voor

De bewoners bereiden het event van vanavond voor

Vanavond is het dan eindelijk zover, dan  vindt de Hollandse Fryske launch party van Jeffry en Jessie! De twee bewoners zijn razend enthousiast over hun event en kunnen niet wachten op vanavond. De bewoners zijn sinds vanochtend al met zijn alle druk bezig met de voorbereidingen voor het event. Jeffry is bezig met het ophangen van afzetlint en ondertussen is Adriaan het terrein aan het vegen. Uiteraard draagt Jessie ook haar steentje bij.

Ben jij er vanavond ook bij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *