Christel is benieuwd naar haar roots, de bewoners doen een DNA test

Christel is benieuwd naar haar roots, de bewoners doen een DNA test

Zojuist is Willeke van MyHeritage gearriveerd om het DNA van de bewoners onder de loep te nemen. Deze test begint hier, maar volgt het spoor van jullie voorouders die honderden jaren eerder hebben geleefd, legt ze uit. Uiteindelijk zal iedereen een antwoord krijgen op de vraag waar je vandaan komt en welk percentage van jouw DNA afkomstig is uit welke regio. Christel mag het spits afbijten en als eerste wangslijm weg schrapen. Na Christel volgen de andere bewoners. Ben jij ook benieuwd welke afkomst de bewoners hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *