Brenda helpt Brandon met zijn introductiefilmpje

Brenda helpt Brandon met zijn introductiefilmpje

Gisteren heeft Brandon goed nieuws ontvangen. Hij heeft een tijdje geleden foto’s opgestuurd naar een modellenbureau en gisteren lieten ze via een e-mail weten graag meer foto’s en een introductiefilmpje van hem te ontvangen. Brandon heeft aan Brenda gevraagd of ze hem wil helpen met het filmen van zijn introductiefilmpje. Brenda telt af en Brandon begint met het introduceren van zichzelf. Hoe zal het modellenbureau reageren op het filmpje van Brandon?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *