Mike en John kunnen eindelijk weer aan de slag, het nieuwe bouwmateriaal is geleverd

Mike en John kunnen eindelijk weer aan de slag, het nieuwe bouwmateriaal is geleverd

Er worden vandaag eindelijk nieuwe bouwspullen geleverd! Mike en Jeffry verwelkomen de dame van Bouwmaat bij het hek en helpen haar de materialen naar binnen te verplaatsen. Dan krijg je eindelijk een beeld bij het gezicht aan de telefoon! zegt Mike tegen de dame. Er wordt heel wat hout naar binnen gesjouwd en ook Adriaan komt even een handje helpen. Het ziet ernaar uit dat John en Mike voorlopig weer aan de slag kunnen met het bouwen van nieuwe huisjes!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *