Joaquin ontvangt verdrietige post, zaterdag mag hij afscheid nemen van zijn nichtje

Joaquin ontvangt verdrietige post, zaterdag mag hij afscheid nemen van zijn nichtje

Joaquin ontvangt vandaag treurige post. De mannelijke bewoner heeft het zwaar wanneer hij de rouwkaart van zijn nichtje ontvangt. Desondanks is hij opgelucht dat hij zaterdag eindelijk, in het bijzijn van zijn naasten, afscheid van zijn nichtje kan nemen. Ik hoop dat ze nu op een betere plek is, zegt hij tegen Timothy. Ze was zo aan het vechten. Binnenkort zal hij een tattoo ter nagedachtenis gaan zetten. Hoe zal de tattoo eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 18:24

    Ik vind het heel erg voor je jongen. maar als je slim bent blijf je gewoon bij je familie en laat het andere gewoon achter die T is niet goed voor jouw gestel daar kom je van zelf achter. Als je blijft of teug ziet wat er is gebeurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *