John en Jeffry hebben een gesprek, zou er een leider komen?

John en Jeffry hebben een gesprek, zou er een leider komen?

Jeffry is druk bezig met zijn werkzaamheden op het Utopia 2 -terrein, als John hem aanspreekt. Ik heb even een vraag aan jou, begint John. De oudste bewoner vertelt dat Jeffry in de finance heeft gezeten en dat de Fries weet hoe hij dingen moeten regelen. Daarom heeft John een prangende vraag voor Jeffry. Hoe zie jij een leider in Utopia?, zegt John. Iemand die structureel de boel goed de gang kan geven, en visie kan geven. Wie of hoe? Jeffry vertelt dat het moeilijk zal zijn met een leider. Omdat je hier wat kemphaantjes hebt, legt hij uit. Jeffry vertelt dat het heel belangrijk is om dingen te regelen om zo aan te tonen wat je kan. Dit is volgens Jeffry nodig om mensen mee te krijgen met je visie. John vraagt aan de Fries wie er volgens hem sturing kan geven aan de groep. Wat vind je bijvoorbeeld van Mike?, vraagt de oudste bewoner. Zou hij dat kunnen? Jeffry denkt van wel. Daarnaast denkt de mannelijke bewoner dat de bewoners ook naar John luisteren. Wat je doet, doe je ook, legt Jeffry uit. Je wijk niet van je standpunt af. Dat is volgens Jeffry de belangrijkste eigenschap om een goede leider te zijn in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *