Christel uit haar gevoelens bij Mike

Christel uit haar gevoelens bij Mike

Jouw gevoelens over dat anderen niet meehelpen had ik al vanaf week één, begint Mike wanneer hij samen met Christel over het terrein loopt. Ik was zo teleurgesteld in de mensen. Ik dacht, is dit het nou? Christel knikt. Ze legt uit dat dit komt omdat iedereen andere waarden, normen en principes heeft. Toch valt het haar tegen dat Timothy en Joaquin nog de hele dag in de yurt zitten. De mannelijke bewoner stelt voor om het voor de markt van morgen beter aan te pakken en een duidelijke taakverdeling te maken. Maandagochtend moeten de kramen weg, dus ik verwacht van iedereen dat ze meehelpen. Of het nou sneeuwt, hagelt of regent. Christel is het met hem eens. Ik ben hier zo allergisch voor, zegt ze. ’s Ochtends een vent, ’s avonds een vent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *