De Hollandse Fryske avond

De Hollandse Fryske avond

Het evenement waar Jeffry en Jessie dagenlang naartoe hebben gewerkt gaat eindelijk van start. Zelfs voor dat  Jeffry de poorten opent, verkoopt hij al zijn eerste fles kruidenbitter met kistje aan een kappersklant van Brenda. Het was Jeffry’s doel om zijn eigen kruidenbitterhandel te beginnen en vandaag moet blijken of het drankje aan zal slaan. Wanneer de poort dan eindelijk open mag, stromen de bezoekers binnen. Naast de bezoekers die interesse hebben in de introductie van Jeffry’s drankje, zijn ook de bewoners erg nieuwsgierig. Mogen de bewoners ook een drankje? vraagt Christel aan de Jeffry. Jeffry kijkt blij op. Het feit dat er zoveel interesse in zijn Utopiaans product, maakt zijn dag helemaal goed. Toch moet Jeffry weigeren om het drankje vroegtijdig te delen, want hij wil niet dat hij straks naar de bezoekers  nee moet verkopen. Oh, jammer. Het is zo lekker, zegt Christel. Misschien als er zo een halve fles over is, zegt Jeffry.

Tijdens het evenement trekken Joaquin en Timothy zich even terug in hun tent. Volgens het duo is het nog niet zo druk als ze gehoopt hadden, ze vinden het maar slappe hap. Het evenement is voor Joaquin en Timothy geen succes, de verkoop van hun broodjes knakworst is maar minimaal. Ze denken dat ze misschien niet quitte gespeeld hebben. Jeffry zelf is vol aan het genieten van zijn avond. Er zijn een hoop artiesten die optreden. zo ook Michael Nobbe. Deze artiest neemt Jeffry zelfs op het podium, zodat hij mee kan zingen met het liedje Leef. Jeffry zingt uit volle borst mee met Michael.

Wanneer het feest tot zijn einde komt betreden Jeffry en Jessie het podium in een laatste woord te spreken. Ze bedanken de bezoekers voor de mooie avond en hun aanwezigheid. Wanneer de 2 bewoners het podium af lopen merken ze dat de bezoekers niet direct naar de poorten lopen. Niemand wil nog naar huis grapt Jeffry tegen Jessie.

Is het evenement een succes geweest?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *