Sanne is er klaar mee en verlaat Utopia 2

Sanne is er klaar mee en verlaat Utopia 2

Sanne heeft zojuist de hele groep bij elkaar gehaald om iets mede te delen. Ze vertelt dat ze gisteren haar vierentwintig uur heeft aangevraagd, met de reden dat ze veel heimwee heeft. Ik mis mijn vrienden, familie en wil mijn dagelijks leven weer oppakken zegt ze. In de eerste weken van Utopia 2 was er sprake van een groep, er werd samengewerkt en geknald met z’n allen, legt ze verder uit. Maar waar ik nu in zit, wil ik geen groep noemen gaat ze verder. Toch benadrukt ze dat ze ook veel mooie dingen heeft meegemaakt en positief op haar Utopia 2 tijd wil terugkijken. Kap met dit gezeik, werk samen en maak er iets moois van sluit ze haar speech af. Want ik ben de eerste en ik trek dit niet meer. Ze geeft daarna aan vooral Shelley te zullen gaan missen en is hier erg emotioneel onder. Sanne haar Utopia 2 avontuur zit er vanaf vandaag definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *