Adriaan en Mike willen alle spiegels weghalen

Adriaan en Mike willen alle spiegels weghalen

De vrouwelijke bewoners besteden dagelijks redelijk wat tijd aan hun uiterlijk. Als ze net zoveel tijd besteden aan Utopia 2 als aan de spiegel, nou dan hadden we hier… zegt Adriaan. Zullen we die spiegels een keer weghalen? vraagt Mike vervolgens. Adriaan begint te glimlachen. Hij lijkt het wel een leuk idee te vinden. Ze worden helemaal lijp lacht hij. De drie bespreken waar er overal spiegels zijn en ze besluiten om hun actie vanavond door te zetten. Hoe zullen de vrouwen hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *