Adriaan heeft het gehad met het gedrag van de groep maar een paar mensen trekken de kar

Adriaan heeft het gehad met het gedrag van de groep maar een paar mensen trekken de kar

Adriaan is aan het koken wanneer Timothy komt binnengelopen. Ik zie dat het terrein echt een bende is begint hij. Gelukkig hebben we nog een hark en bladblazers. En legt verder uit dat ze wellicht de groep even positief zouden kunnen beïnvloeden zodat ze allemaal bereid zijn om een halfuurtje een taakje op zich te nemen. Doe je best antwoordt Adriaan. Hij legt uit dat er mensen om tien over elf nog op bed lagen terwijl alles nog schoongemaakt moet worden. Er zijn altijd maar een paar die altijd de kar moeten trekken benadrukt hij.  Ook Lotus mengt zich nu in het gesprek. Ze zegt dat de mannen die nog op bed lagen gisteren tot laat in de nacht door hebben gewerkt. Daarnaast heb ik al vijf dagen de afwas moeten doen, waar ik ook gek van word. Adriaan vertelt daarna dat Lotus binnenkwam met de mentaliteit van niet lullen maar poetsen maar hij hier niets van merkt. Sorry maar af en toe val je best wel tegen benadrukt hij. En vertelt dat het elke keer een puinhoop is en het altijd pas opgepakt wordt in het geval er iets van wordt gezegd.

Iets later begint Timothy over de positieve grabbelbox die hij volgende week opnieuw wil introduceren. Ik doe daar niet meer aan mee zegt Adriaan stellig. Hij legt uit dat het initiatief ook eens vanuit de mensen zelf moet komen. Timothy is het met hem eens maar vindt dat hij in oplossingen moet gaan denken. Je hebt hier volgers en leiders vertelt hij. Als jij en Mike iets vertellen, zal iedereen met jullie meegaan. Zo werkt het hier. Timothy laat weten dat het grootste deel van de groep niets uit zichzelf doet maar er altijd op aangewezen moet worden. Toch is het beter om in oplossingen te denken, dan te klagen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 115    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *