Bobbi Eden en Mark komen naar Utopia 2

Bobbi Eden en Mark komen naar Utopia 2

Merel is in de caravan bezig op de computer, als haar oog valt op een mail. Haar ogen worden groot en haar mond valt open verbazing. Oh my god, nee zegt ze met haar hand voor haar mond. Oh wat leuk! Bobbi Eden en Mark naar Utopia gaat ze verder. En springt een gat in de lucht. Ze besluit om de groep bij elkaar te roepen om het heugelijke nieuws te delen. Als iedereen zich heeft verzameld, vertelt Merel dat ze een aantal bekende vloggers heeft benaderd. Ook een hele leuke vlogger en dat gaan de mannen vooral heel leuk vinden gaat Merel verder. Daarna leest ze voor dat Bobbi Eden en Mark aanstaande maandag naar Utopia 2 willen komen om Merel tips te geven over vloggen. De groep klapt en juicht. Ik vind haar zo leuk zegt Merel vrolijk. Ook de andere bewoners lijken uit te kijken naar het bezoek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *