De bewoners gaan een dans instuderen en hebben weer schooltopia

De bewoners gaan een dans instuderen en hebben weer schooltopia

Choreograaf Wanda Kuiper is in het Utopia 2 gearriveerd om samen met de bewoners een dans te bedenken. Franny, Timothy, Brandon, Lotus, Shelley, Christel, Merel, Hiske en Brenda doen mee. Laten we eerst met een move beginnen die je zowel met een grote als kleine groep kunt doen begint Wenda. Erna volgen de andere danspassen van de choreografie. Waarvoor zouden de bewoners een dans instuderen?

Niet veel later komt Peter Smith in de mini samenleving op bezoek. Peter legt uit dat hij heeft ontdekt dat iets kleins doen erg belangrijk is. De aanleiding hiervoor was een burenruzie. Hij vertelt dat hij het initiatief KLEAN is gestart, wat een afkorting is voor Klagen Loont Echt Absoluut Niet. Peter startte een blog over klagende mensen en gaf advies over wat voor kleins zij konden doen om het verschil te maken. Wat zullen de bewoners van de presentatie onthouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *