Gerrit heeft een knipafspraak met Shelley maar dit loopt niet zo goed af

Gerrit heeft een knipafspraak met Shelley maar dit loopt niet zo goed af

Timothy, Gerrit en Joaquin zitten afgelopen avond in de yurt wanneer Gerrit vertelt dat hij over een uurtje een afspraak heeft bij Shelley om zijn haren te laten knippen. Ik heb haar een kwartier speling gegeven en anders ga ik wel naar Brenda toe legt hij uit. Timothy antwoordt dat hij altijd naar Brenda gaat. Als ik haar iets vraag, wil ze het direct doen. Bij Shelley moet je altijd afspraken maken voegt hij eraan toe. Gerrit laat weten dat hij Shelley de kans en tijd wil geven. Maar dan moet ze haar afspraken wel nakomen benadrukt hij.

Wat later zit Gerrit in de iglo op Shelley te wachten maar ze is nergens te bekennen. Ben jij op mij aan het wachten vraagt Shelley wanneer ze tien minuten later langs de tent loopt. Ja, we  hadden een afspraak. Ik heb het nog op je hand geschreven zegt Gerrit. En legt uit dat wie een afspraak maakt zich daar altijd aan moet houden. Ga je nou echt zo doen reageert Shelley geïrriteerd. Ze legt uit dat ze even iets weg gaat brengen en er dan aan zal komen. Een kwartier later zit Gerrit echter nog steeds in de iglo maar zonder Shelley. Te laat zegt Gerrit stellig. Hij staat op en besluit terug naar de yurt te lopen. Even later komt Shelley binnen. Kom dan zegt Shelley wanneer ze in de tentopening staat. Nee, je bent te laat zegt Gerrit stellig. Hij legt uit dat hij haar een kwartier speling heeft gegeven en het nu ophoudt. Ga je nu net als Adriaan doen? Dan hoeft het niet meer hoor, doei. Kwaad loopt Shelley vervolgens weg. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *