Lotus en Mike bespreken de relatie roddels die over hun zijn ontstaan

Lotus en Mike bespreken de relatie roddels die over hun zijn ontstaan

Lotus en Mike nemen een momentje om de relatie roddels in Utopia 2 te bespreken. Lotus legt uit dat ze er moeite mee heeft dat Mike gesprekken tussen hen heeft doorverteld aan Merel en Shelley. Jij omschrijft mij als je maatje. Je gaat mij een beetje voor lul lopen zetten zegt ze. En vindt het dan ook niet leuk dat Mike haar als maatje omschrijft omdat ze denkt dat hij haar wel degelijk leuk vindt. Mike laat weten dat hij dit gedaan heeft omdat hij werd ondervraagt door Merel en Shelley en speculaties wilde voorkomen. Het lijkt nu alsof jij mij nodig hebt om je eigen ego strelen gaat Lotus lichtelijk geïrriteerd verder. Het is gewoon lullig eindigt ze het gesprek. Ben jij het met Lotus eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *