Mike en Lotus hebben een erg gezellige nacht achter de rug

Mike en Lotus hebben een erg gezellige nacht achter de rug

Gisteravond is er een karaoke-avond geweest, waarin de bewoners een keer genoten van een nacht vol gezelligheid. Tijdens evenementen en andere feesten moeten ze altijd hard werken en liggen ze vroeg op bed, maar gisteren hebben ze tot in de late uurtjes kunnen feesten. Zo ook Lotus en Mike die wat later samen in bed belanden. Wanneer ze samen in Mike zijn eenpersoonsbed liggen, kruipen ze dicht tegen elkaar aan. Mike en Lotus lijken elkaar steeds leuker te vinden en liggen na wat knuffelen ook lepeltje lepeltje. Wanneer het wat later wordt en de twee met elkaar fluisteren geven ze elkaar ook kusjes. Zo kust Mike Lotus op haar wang en kust Lotus Mike op zijn arm wanneer hij haar stevig in de armen slaat.  De twee liggen ondertussen al een uur te knuffelen en te rommelen. Gaan ze binnenkort weer een stap verder?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *