Timothy heeft zijn mond voorbij gepraat en daar is Joaquin niet bepaald blij mee

Timothy heeft zijn mond voorbij gepraat en daar is Joaquin niet bepaald blij mee

Joaquin, Timothy en Gerrit hebben een gezamenlijk plannetje om hun namen te vereeuwigen als straatnamen in Utopia 2. Dit zouden de mannen nog even geheim houden voor de overige mede bewoners maar Joaquin komt er al snel achter dat Timothy zijn mond voorbij heeft gepraat. Timothy kan het de laatste tijd steeds beter vinden met nieuweling Franny en daar heeft hij dan ook afgelopen avond geslapen. Toen hij wakker werd heeft hij Franny en haar huisgenoten vertelt over het plan van de musketiers om hun namen te vereeuwigen. De dames zien helemaal niets in het plan van de mannen en moedigen dit ook niet aan. Dit zou best weleens roet in het eten kunnen gooien wat betreft het plannetje.

Wanneer Timothy achter de computer zit komt Joaquin op hoge poten verhaal halen bij hem. We zouden toch niets vertellen? zegt Joaquin gepikeerd. Timothy ziet op zijn beurt het probleem niet en geeft toe de dames te hebben ingelicht over hun plan. Sjonge jonge reageert Joaquin voor hij de caravan uitloopt. Op dat moment komt Gerrit zich er ook mee bemoeien. We hadden toch afgesproken dat we niets zouden zeggen? Timothy haalt zijn schouders op. Joaquin heeft even af kunnen koelen en mengt zich weer bij het gesprek. Het is iets voor onze broeders, we gaan iets geks doen. Ik hoop dat je gewoon je mond kan dichthouden de volgende keer. Het is echt niet chill sluit Joaquin boos af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 76    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *