Adriaan geeft een demonstratie

De housewarming is in volle gang en Adriaan staat pannenkoeken te bakken. Hiske neemt ondertussen de microfoon en ze vertelt dat de mannelijke bewoner elke dag sport. Jessie heeft daarom ringen voor Adriaan besteld, zodat hij hiermee kan sporten. Kijk en geniet,  zegt Hiske enthousiast. Adriaan pakt de ringen vast en trekt zichzelf op. De mannelijke bewoner laat zijn spierkracht zien en voert allerlei bewegingen uit. De bezoekers kijken onder toe en zijn erg onder de indruk. Als Adriaan klaar is, klinkt er een luid applaus. Zal Adriaan binnenkort nog meer kunsten kunnen vertonen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *