Welke bewoner is het meest geliefd?

Welke bewoner is het meest geliefd?

De housewarming van de silo is in volle gang wanneer Merel de microfoon pakt om een mededeling te doen. We hebben iets leuks geregeld, begint zij haar verhaal. Vandaag gaan we de ‘favoriete bewoner van 2018’ bekendmaken en jullie kunnen hier invloed op uitoefenen. Merel legt uit dat alle bewoners zich in een rij zullen opstellen, waarna de bezoekers achter hun favoriet kunnen gaan staan. Hier volgt dan een top drie uit, waarna de bewoners later een nummer één zullen aanwijzen. Even later gaat het spel van start. Alle bewoners staan naast elkaar, waarna de bezoekers een plekje achter hun favoriet uitkiezen. Al snel blijken zowel Mike als Adriaan een aanzienlijke achterban te hebben. Maar wie is de nummer drie?, zegt Merel door de microfoon. De vrouwelijke bewoonster telt de bezoekers en uiteindelijk volgt daar de uitslag. De favoriete bewoners zijn Mike, Adriaan en Brenda! Bedankt voor het meedoen. Wie van de drie zal uiteindelijk de wedstrijd winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *