Lotus, Shelley en Franny gaan de burlesque dans leren

Lotus, Shelley en Franny gaan de burlesque dans leren

Lotus en Shelley zitten achter de laptop wanneer hun oog op een nieuwe e-mail valt. Hoi Lotus en Shelley, leest de vrouwelijke bewoonster voor. Graag verzorgen wij een workshop burlesque voor jullie en Franny. Aanstaande zondag op 30 december zullen we hiervoor langskomen. Shelley begint meteen te gillen. Wat cool, zegt ze enthousiast. Ook Lotus is erg blij met de e-mail. Wat vet,  zegt ze. Hopelijk nemen ze van die pakjes mee. Hoe zal de workshop verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *