De housewarming is van start gegaan

De housewarming is van start gegaan

De bewoners zijn lang bezig geweest met het bouwen van de silo en vandaag is dan eindelijk de dag dat de bewoners deze officieel gaan openen. Rond 13:00 uur openen de poorten van het Utopia 2 terrein en komen de bezoekers binnen die een kaartje hebben gekocht voor de housewarming. Wanneer alle mensen binnen zijn doet Gerrit het woord en spreekt de groep toe, Bedankt dat jullie hier willen zijn voor onze opening van de silo. Gerrit legt uit dat er veel is gebeurd rondom de silo, maar het nu eindelijk tijd is voor een nieuw tijdperk met onze Utopiaanse woonkamer. Brandon loopt naar het lint toe en knipt hem daarna door onder een luid applaus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *