Jessie snapt niks van de bestelde boodschappen

Jessie snapt niks van de bestelde boodschappen

Jessie is bezig met het uitpakken van de boodschappen als hij iets opmerkt. Jongens, dit is waar het straks allemaal misgaat, zegt hij met een ernstig gezicht. Uit het krat boodschappen haalt hij vier grote flessen vodka. Hiske lacht zenuwachtig als ze de drankvoorraad ziet. Jezus, zegt Brandon. Dit gaat helemaal nergens over, reageert Joaquin. Jessie vertelt dat dit nog niet alles is, want volgens hem komen er ook nog twee flessen cava. De mannelijke bewoner lijkt zich zorgen te maken. Er zijn maar acht mensen die sterk drinken, zegt hij terwijl hij naar de drankvoorraad kijkt. Ik drink niet meer, maar mijn lever krijgt er de kriebels van. Zelfs die schrikt. Jessie is van plan om dit tijdens de volgende vergadering te bespreken. Hoe zouden de andere bewoners over de hoeveelheid drank denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *