De goede voornemens van Gerrit

De goede voornemens van Gerrit

De housewarming gaat na de middag beginnen, maar Gerrit lijkt er niet heel veel zin in te hebben. Samen met Shelley zoekt hij haar huisje op. Gerrit vertelt dat hij de laatste tijd erg moe is en dat hij niet weet hoe het komt. Misschien moet ik wat meer aan mezelf denken, zegt hij tegen de vrouwelijke bewoonster. Shelley vindt dat Gerrit juist wel aan zichzelf denkt, maar dat klopt volgens de mannelijke bewoner niet. Ik voel me altijd afhankelijk van mensen, gaat Gerrit verder. Bijvoorbeeld met het sporten. In principe kan ik wel alleen sporten, maar ik vind dat moeilijk om te doen. Ik wil wel meer boksen, alleen ik heb daar altijd iemand bij nodig die er verstand van heeft. In het nieuwe jaar wil Gerrit wat meer aan zichzelf gaan denken. Zou hij ook zonder hulp gaan sporten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *