Merel spreekt Franny aan over de intieme geluiden van vannacht

Merel spreekt Franny aan over de intieme geluiden van vannacht

Timothy en Franny hebben gisteren een intieme avond gehad. Merel en Christel waren nog wakker en de twee dames liepen toevallig langs het huisje. Daar hoorden ze de twee tortelduifjes overduidelijk intiem zijn met elkaar. Merel en Christel schoten in de lach en liepen vervolgens verder. Terwijl Merel bezig is met de voorbereidingen van de housewarming, loopt ze Franny tegen het lijf. Ik weet niet wat ik heb, maar…, zegt de Franny. Merel glimlacht. Nou, ik hoorde jullie gisteravond tekeer gaan, reageert ze. Ik snap wel dat je zo lang hebt geslapen. Mijn hemel, dat dat huisje nog staat. Franny weet niet hoe ze moet reageren. Het was echt heel erg, zegt Merel. Franny vraagt waar Merel het geluid heeft gehoord. Vanaf de werkplaats, het huisje van His en Chris…, legt Merel uit.  Wauw…, zegt Franny en lachend loopt ze verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *