Gerrit verteld zijn frustraties aan Shelley

Gerrit verteld zijn frustraties aan Shelley

De relatie tussen Gerrit en Shelley gaat niet helemaal zoals het zou moeten gaan en dit wil Gerrit graag verbeteren. Om deze reden stapt Gerrit naar Shelley toe om duidelijkheid te vragen. Hoe vind je dat het gaat?,  vraagt Gerrit een Shelley. Shelley geeft aan dat ze het niet goed vindt gaan tussen hen. Gerrit denkt dat dit komt omdat Shelley haar gevoel niet uitspreekt, als jou iets dwars zit moet je naar mij toekomen en dit doe je niet. De twee bespreken hun ergernissen met elkaar en hierbij lopen de gemoederen hoog op. Ik had de hoop dat het zou verbeteren, geeft Gerrit aan en noemt hierbij een aantal voorbeelden, het is een beetje aflopende zaak. Nadat de twee allebei hun frustraties hebben uitgesproken lijken zij het weer goed te maken met elkaar. Zal het in de toekomst beter gaan tussen hen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 13:54

    Pfff laat ze er toch een punt achter zetten en dan ook echt niet meer wat met elkaar beginnen. Ze zijn nog erger dan een verkeerslicht zo vaak dat ze verspringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *