Adriaan is klaar met de negatieve vergadering

Adriaan is klaar met de negatieve vergadering

De bewoners hebben vandaag een evenement, er is namelijk een housewarming voor de silo. Een aantal bewoners komen deze ochtend samen om te bespreken hoe ze de housewarming tot een succes gaan maken, maar Adriaan snapt het nut hier niet van. Hij zit met tegenzin bij de vergadering en vindt dat iedereen toch al weet wat hij of zij moet doen. De andere bewoners vinden dat het toch even handig is dit te bespreken, dus past Adriaan zich hierop aan.  Wanneer de vergadering is afgelopen loopt Adriaan chagrijnig weg, ik word er helemaal chagrijnig van, zegt hij in zichzelf. Dat gezeur, dat negatieve gedoe hier altijd, zegt Adriaan tegen Joaquin, ik kan er zo weinig mee, ik vind het niet leuk meer. Adriaan legt uit dat dit niet de manier is om hem te motiveren. Zal het evenement een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *