Gerrit lijkt geen zin meer te hebben in de relatie met Shelley

Gerrit lijkt geen zin meer te hebben in de relatie met Shelley

Gerrit en Shelley hebben een relatie met elkaar, maar dit lijkt niet helemaal lekker te lopen. Wanneer Gerrit wakker wordt, bespreekt hij de situatie met Joaquin. Hij legt uit dat Shelley niet naar hem toe komt en niet zo goed weet wat er aan de hand is. Als dit een relatie moet zijn, dan blijf mijn hele leven vrijgezel, zegt Gerrit duidelijk tegen Joaquin, als dit nou liefde is. Het verbaast Gerrit dat Shelley geen woord tegen hem zegt. Gerrit geeft aan dat hij benieuwd is of de relatie nog standhoudt tot oud en nieuw. Zal Gerrit Shelley vandaag nog aanspreken op haar gedrag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *