Gerrit uit zijn ongenoegen bij Joaquin

Gerrit uit zijn ongenoegen bij Joaquin

ODe drie musketiers zijn een vaste eenheid, maar de laatste tijd lijken er scheurtjes te komen in dit geheel. Wanneer Gerrit wakker wordt, spreekt hij zijn ongenoegen over Timothy uit richting Jaoquin. Timothy sliep vannacht bij Franny, maar wilde gisteravond graag nog een zak chips halen in de Mongoolse tent waar Gerrit en Joaquin sliepen. Gerrit was hier niet van gediend, aangezien hij al sliep. Je was f*cking moe en dan komt iemand je f*cking wakker maken, ik snap dat je gek wordt, zegt Joaquin begripvol richting Gerrit. Gerrit kan er duidelijk niet om lachen en geeft aan dat hij Timothy de tent uit heeft gezet. Gerrit heeft geen goed woord over richting Timothy en zijn actie. Zal Gerrit Timothy hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *