Jessie praat met Mike over de groep

Jessie praat met Mike over de groep

Jessie is al een tijdje in de mini samenleving en er vallen hem een aantal dingen op. Wanneer hij vroeg in de ochtend Mike treft in de caravan, bespreekt hij zijn bevindingen. De groep is niet de groep die je had verwacht, zegt Mike tegen Jessie. Jessie lijkt het hiermee eens en vindt het raar om te zien dat de groep niet zo hard werkt als toen hij binnen kwam. Ook krijgt hij veel de vragen van de bewoners of hij dingen kan oplossen voor hen. Jessie verbaast zich hier duidelijk over en denkt dat er meer uit de groep te halen valt. Zal Jessie de bewoners hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *