Adriaan kan zijn geluk niet op door een verassing van Jessie

Adriaan kan zijn geluk niet op door een verassing van Jessie

Jessie heeft afgelopen avond een cadeau voor mede bewoner Adriaan. Maar voor hij hem het pakketje overhandigt heeft Jessie een gedicht voor hem gemaakt.

“Vegan Tarzan, je eet groente dus je hoeft geen jas an.
Door de wortels zie je wat oranje, maar ondanks dat vind ik je een kanjer.
Soms gedraag je je als een lul, hier is je cadeau knul.”

Adriaan lacht om het gedicht van Jessie en nog voor hij het pakketje uit heeft gepakt bedankt hij hem. Te gek, dankjewel man voegt hij eraan toe. Je hebt hem nog niet eens opengemaakt reageert Jessie met een lach. Adriaan weet blijkbaar meteen wat het is terwijl de andere bewoners nog wachten op het grote uitpak moment. Jessie heeft een paar atletiek ringen aan Adriaan cadeau gegeven en hij besluit deze direct te monteren in de silo. Hier ga ik uren speelplezier aan beleven zegt Adriaan dei ze direct uittest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *