Joaquin en Gerrit spioneren tijdens de lingerieparty van Shelley

Joaquin en Gerrit spioneren tijdens de lingerieparty van Shelley

Afgelopen avond kwamen er een aantal speciale gasten het Utopia 2 terrein op. Shelley heeft namelijk een lingerieparty geregeld in de silo voor de vrouwen en daar heeft ze Nice Lingerie voor gevraagd om langs te komen. Wanneer alles klaar staat in de silo roept Shelley de vrouwen bij elkaar. Helaas voor de mannen zijn zij vanavond niet uitgenodigd. Bij een lingerieparty hoort natuurlijk ook een glaasje bubbels en dus beginnen de vrouwen met een glaasje prosecco. De vrouwen zullen een aantal lingeriesetjes passen die zij na afloop van de party ook aan kunnen schaffen mochten ze dat willen. Terwijl de vrouwen het naar hun zin hebben worden de mannen toch ook wel benieuwd. Hoewel ze niet welkom zijn in de silo verzinnen Gerrit en Joaquin een plannetje. De twee vinden het jammer dat ze niet zijn uitgenodigd. Tijdens een lingerieparty lopen er natuurlijk vrouwen rond in sexy lingerie en dit willen met name Gerrit en Joaquin natuurlijk niet missen. De mannen besluiten een vlog te maken en zo de vrouwen te filmen terwijl zij verschillende lingeriesetjes passen. Ik ben benieuwd of we vanavond wat billetjes gaan zien zegt Joaquin in de introductie van zijn vlog. De twee besluiten op pad te gaan, het is showtime zegt Gerrit. Terwijl ze stiekem de camera installeren zodat ze het perfecte beeld te zien krijgen worden de jongens door Franny ontdekt. Hé, wegwezen roept ze over het Utopia 2 terrein. Franny loopt daarna op de mannen af die geen aanstalten maken om zich te verplaatsen. Als je Timothy lief vindt, dan moet je nu niks zeggen probeert Gerrit Franny over te halen. We filmen jou niet Franny, we weten dat je dat niet fijn vindt gaat Joaquin ook onschuldig verder. Maar op dat moment is het kwaad al geschiet en gaat de deur open. Wat doen jullie vraagt Lotus die de mannelijke mede bewoners en Franny heeft horen praten. De mannen lijken er niet meer onderuit te komen maar in plaats van weggestuurd te worden mogen ze even gedag zeggen in de silo. Nadat nogmaals duidelijk is gemaakt dat hun aanwezigheid niet op prijs wordt gesteld besluiten de mannen de vrouwen toch met rust te laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *