Adriaan trekt de opvoeding van Lotus in twijfel en heeft onenigheid met haar

Adriaan trekt de opvoeding van Lotus in twijfel en heeft onenigheid met haar

Adriaan en Franny zijn afgelopen avond veganistisch aan het koken voor hun mede bewoners maar Lotus kan niet meer wachten. Ze woont straks een lingerieparty bij en wil daarom snel even iets eten. En besluit een eitje voor zichzelf te maken maar Adriaan vindt het meteen al vervelend dat Lotus op die manier in zijn ruimte komt staan. Ik houd er niet van als mensen in mijn space staan. Jankerd roept Lotus. Het valt Franny op dat Lotus allemaal producten uit de koelkast haalt die niet vegan zijn. En dat net voor het eten, ik vind het jammer reageert Adriaan ietwat gepikeerd. Lotus geeft op haar beurt aan dat zij ook gewoon mee eet met wat er gekookt is maar dat ze nu een snelle hap maakt zodat ze straks niet gestrekt ligt na een drankje. Het maakt niet uit, iedereen heeft een andere opvoeding bijt Adriaan haar vervolgens toe.Dit had Adriaan beter niet kunnen doen. Ga je nu over mijn opvoeding beginnen? Nee toch? zegt Lotus verbaasd. Adriaan vindt niet dat hij iets verkeerd heeft gezegd maar Lotus laat niet over zich heen lopen. Aso gaat ze mopperend verder. Dat zegt de grootste reageert Adriaan weer. De twee belanden daarna in een flinke ruzie maar geen van beide lijkt hierin ook maar een beetje water bij de wijn te doen. Ik vind jou zo’n raar ding af en toe zegt Adriaan boos. Idem dito roept Lotus terug. Adriaan roept haar na dat hij over een paar uur haar excuses verwacht maar dat lijkt nu nog niet aan de orde. Pleur op bijt Lotus hem aan het einde van de conversatie toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *