Mike is verbaasd dat Erik dingen voor Shelley regelt en Gerrit niets doet

Mike is verbaasd dat Erik dingen voor Shelley regelt en Gerrit niets doet

Shelley organiseert een lingerieparty. Maar voor dat de party afgelopen avond van start kan gaan moeten er een paar voorbereidingen worden getroffen. Shelley wil dat er een wit scherm komt te hangen in de silo waar haar lingerieparty plaats gaat vinden. Ze vraagt daarom Erik om haar te helpen. Wanneer Mike Erik dit scherm ziet ophangen breekt zijn klomp. Hij haast zich naar de caravan om met name Gerrit hier op aan te spreken. Mike vindt het namelijk belachelijk dat Erik dit voor Shelley moet regelen terwijl Gerrit net zo goed zijn vriendinnetje had kunnen helpen. Wordt de oudste Utopiaan hiervoor erbij gehaald voegt hij eraan toe. Gerrit laat weten dat hij niet wist van de lingerieparty en dat Mike dan bij Shelley zijn beklag moet doen. Shelley snapt op haar beurt niet dat Mike hier zo’n groot probleem van maakt. Gerrit zat post te schrijven en ik wilde hem niet storen gaat ze verder. Daarnaast geeft Shelley aan dat Erik zelf heeft voorgesteld om haar hiermee te helpen. Shelley vindt het allemaal maar overdreven en besluit zich van de discussie te distantiëren. Heeft Mike volgens jullie een punt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *