Lotus en Shelley praten over de komende nominaties

Lotus en Shelley praten over de komende nominaties

De bewoners zijn al druk aan het nadenken over de vraag op wie ze gaan stemmen bij de volgende nominatieronde. Lotus wil graag weten op wie Shelley haar stemmen gaat zetten. Ik twijfel, reageert de vrouwelijke bewoonster. Of ik ga ze alle drie verdelen of ik ga op een persoon. Lotus laat ondertussen haar blaadje zien. Het lijkt erop alsof ze een overzicht heeft gemaakt van de stemverdeling. Shelley vertelt dat ze op dit moment drie stemmen op Merel zet. Ze is er namelijk nog niet helemaal uit. Of Merel één, Brandon één en Brenda één. Op wie zal Shelley uiteindelijk gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *