Merel en Hiske praten over hun plan om wijn te maken

Merel en Hiske praten over hun plan om wijn te maken

Merel en Hiske willen heel graag hun eigen wijn maken en daarom hebben ze Jerry van Boonstoppel Wijnen uitgenodigd voor een gesprek. De drie zoeken het huisje van Hiske op en Jerry vraagt wat de dames precies in gedachten hebben. Merel vertelt dat Hiske graag een rode wijn wil ontwikkelen en dat zij graag haar eigen chardonnay op de markt wil brengen. Merel heeft al een aantal namen in gedachten voor haar drankje: ‘La Porto Bella’,’Bellissimo’, ‘La Donna’ en ‘La Vita’. De drie praten verder over diverse wijnen en diverse smaken. Zullen Merel en Hiske binnenkort hun eigen wijn hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *