Joaquin heeft de groep bespeelt

Joaquin heeft de groep bespeelt

Zojuist hebben de bewoners met Joaquin afgesproken dat hij een budget krijgt van 500 – 600 euro om vuurwerk te bestellen. Zodra het centraal afgelopen is, zoeken de drie musketiers elkaar op. Weet je wat het allermooiste is van dit?, vraagt Joaquin aan Timothy en Gerrit. Ik had gewoon een bedrag van 250 euro in mijn hoofd zitten. Ik denk: als ik de lat nou extreem hoog ga leggen, dan gaat iedereen akkoord. Gerrit en Timothy lachen. Ik heb gewoon 600 euro gek, zegt Joaquin met een glimlach. Echt f*cking nice, jongen. Dus als je iets wil, gewoon de lat hoog leggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *