Joaquin wil graag vuurwerk bestellen en Brandon wil een nieuwjaarsduik organiseren

Joaquin wil graag vuurwerk bestellen en Brandon wil een nieuwjaarsduik organiseren

Het einde van het jaar komt in zicht en Joaquin zit in de eindejaarscommissie. Hij heeft een plan voor nieuwjaar, maar dat wil hij in eerste instantie niet tegen Gerrit vertellen. Na flink aandringen vertelt Joaquin het toch. Ik heb vuurwerk op me genomen, zegt hij tegen zijn mede musketier. Ik wil een budget aanvragen. Gerrit vraagt aan hoeveel budget de mannelijke bewoner denkt. 1500 euro, reageert Joaquin. Het bedrag lijkt Gerrit wat veel en hij kijkt zijn maat verbaasd aan. Als je de avond een beetje wil doorstoken, dan ben je echt wel 1500 euro kwijt, gaat Joaquin verder. Ik hoop wel dat je achter mij staat. Gerrit denkt dat het bedrag veel te hoog is. Even later roept Joaquin de groep bij elkaar om zijn plan te bespreken. Het is echt belangrijk voor mij, zegt hij tegen de bewoners. Ik ben echt een vuurwerkman. Joaquin vertelt dat hij graag een budget wil van 1500 euro. De groep moet lachen en ze lijken het er niet mee eens te zijn. Iedereen geeft zijn mening hoeveel er uitgegeven moet worden aan vuurwerk en uiteindelijk komt er een bedrag uit van 550 euro.

Ook Brandon wil nog idee inbrengen. Hij wil namelijk op Nieuwjaarsdag een nieuwjaarsduik organiseren. Het is de bedoeling dat de bewoners en bezoekers in de vijver op het Utopia 2 terrein springen. De bewoners reageren allemaal heel enthousiast als het idee horen. Misschien lig ik dan nog wel in mijn bed,  grapt Gerrit. Brandon glimlacht en hij vertelt dat hij het evenement zo snel mogelijk op de webshop zal zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *