Brenda is niet blij met nog een B&B

Brenda is niet blij met nog een B&B

Tijdens de vergadering hebben Shelley en Jessie geopperd om een bed & breakfast te beginnen in de boot. Het idee lijkt Brenda tegen de borst te stoten. Ze brengt daarom verslag uit bij Merel. Er komt nog een b&b bij, zegt Brenda tegen de vrouwelijke bewoonster. Ze legt uit dat er bezoekers kunnen gaan slapen in de boot van Jessie en dat was volgens Brenda het idee van Shelley. Merel lijkt dit niet helemaal te snappen. Hoezo?”, vraagt ze. Omdat ze zo diep in de anus van Jessie zit, legt Brenda boos uit. Merel lijkt het niet zo erg te vinden als er nog een b&b komt. I don’t care, zegt ze. Succes. Brenda zegt dat ze het ook niet erg vindt. Ze snapt alleen niet dat Shelley met dit idee is gekomen. Zou de bed & breakfast er uiteindelijk komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *