Het is weer tijd voor een vergadering, de bewoners hebben een hoop te bespreken

Het is weer tijd voor een vergadering, de bewoners hebben een hoop te bespreken

Als de bewoners allemaal in de silo zitten, opent de Jessie de vergadering. De mannelijke bewoner vertelt dat hij heeft gekeken voor een andere supermarkt. Hij is wel iets duurder, legt Jessie uit. Desondanks is het bestellen bij de nieuwe supermarkt volgens hem makkelijker. Jessie legt uit dat hij gaat onderzoeken wat de beste optie is.

Boksgala
Na de boodschappen komt het boksgala aan bod. Hiske vertelt dat er nog invulling moet worden gegeven aan het programma. Er zijn natuurlijk een aantal wedstrijden, maar de vrouwelijke bewoonster vraagt zich af hoe serieus iedereen het neemt. Volgens Hiske wordt er te weinig getraind. De groep stelt voor om de trainer van Gerrit en de trainer van Adriaan groepslessen te laten verzorgen, zodat iedereen genoeg traint voor de bokswedstrijden. Hiske vertelt dat ze later vandaag zal overleggen met de trainer van Adriaan.

Draaitafel
Gerrit vertelt dat hij op zoek is naar een draaitafel. Daarvoor heeft hij al verschillende bedrijven gebeld, maar helaas ving hij overal bot. Hiske adviseert hem om muziekwinkels in Groningen te bellen. Je komt daar uit de buurt, legt ze uit. Zou dit voor een positieve wending kunnen zorgen?

Strijkijzer
De bewoners hebben al een tijdje een wasmachine, maar de was komt er vaak gekreukt uit. Timothy wil daarom een strijkbout bestellen, maar een aantal bewoners lijkt het daar niet mee eens te zijn vanwege de kosten. Jessie legt uit dat de wasserette ook geld kost en dat je met de strijkbout de kosten er zo uit hebt gehaald. Uiteindelijk wordt er besloten om toch een strijkijzer te bestellen. Dan hoeft het vanaf nu niet meer naar de stomerij, zegt Jessie.

Webshop

De vergadering gaat verder over de webshop. Jessie vindt dat alles nu langs elkaar heen loopt. Er staan op dit moment producten klaar om verstuurd te worden, maar er worden geen etiketten uitgeprint. De mannelijke bewoner vindt daarom dat iedereen verantwoordelijk moet zijn voor zijn of haar eigen producten. Iedereen lijkt het eens te zijn met het voorstel.

Paspoort
Daarnaast wil Jessie nog een nieuw product introduceren. De mannelijke bewoner wil samen met Adriaan een Utopia 2 paspoort gaan verkopen. Dat wil zeggen dat mensen een soort boekje krijgen, waar ze stempels van evenementen in kunnen laten zetten. Het idee is dat men bij tien stempels een cadeaubon krijgt om te besteden in de webshop van Utopia 2. De bewoners lijken enthousiast over het idee. Dan ga ik binnenkort een investeringsaanvraag doen, zegt Jessie blij.

Persoonlijkheidstest
Als laatste komt de persoonlijkheidstest ter sprake. Een stukje zelfreflectie is altijd goed, zegt Jessie. Hij wil graag dat iedereen de test invult en later vandaag terug inlevert, zodat de bewoners vanavond alles kunnen bespreken. Iedereen pakt een test en hiermee is ook de vergadering ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *