Adriaan pakt flink door en volgt weer een bokstraining

Adriaan pakt flink door en volgt weer een bokstraining

Volgende maand organiseren de bewoners een boksgala, waarbij onder andere Adriaan en Gerrit het tegen elkaar op gaan nemen. Adriaan lijkt niet stil te willen zitten, want vandaag komt er alweer op tijd een bokstrainer het Utopia 2 terrein op om Adriaan te trainen. Nadat de twee kort hebben gesproken over de feestdagen, gaan ze meteen aan de slag. Ondertussen verzamelen de andere bewkners om te vergaderen. Nadat Adriaan zijn bokstrainng heeft afgemaakt, sluiten hij en de bokscoach zich aan bij het centraal. De bewoners willen namelijk graag van de bokstrainer weten hoe ze het terrein het beste kunnen indelen tijdens het boksgala. Hoe gaat het terrein er uiteindelijk uit zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *