Jessie ergert zich aan Mike

Jessie ergert zich aan Mike

‘s Ochtends zijn Jessie en Adriaan al vroeg uit de veren. De twee bewoners zijn van plan om aan het werk te gaan. Ik zit met een dingetje, zegt Jessie tegen Adriaan. Hij vertelt dat Mike gisteren tegen hem zei dat hij zijn werk weer op gaat pakken. Wat wordt er dan van mij verwacht?,  zegt Jessie. Moet ik zeggen: Geweldig Mike, ik ben zo blij? Natuurlijk ben ik blij, maar hij had g*dverdomme nooit zijn werk neer mogen leggen. Daarnaast zou Mike tegen Jessie hebben gezegd dat hij vandaag om 8 uur zou beginnen met werken, maar de mannelijke bewoner ligt nog in zijn bed. Als ik er wat van zeg, dan heb ik weer oorlog, legt Jessie uit. Dan werkt hij weer niet. De mannelijke bewoner weet niet wat hij moet doen. Zal Jessie Mike toch aan gaan spreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *